XXV Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos. Expo-Alimentaria. Acapulco, Gro. 11-16 abril 1994. Sesión: Biotecnología



Document title: XXV Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos. Expo-Alimentaria. Acapulco, Gro. 11-16 abril 1994. Sesión: Biotecnología
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000009985
ISSN: 0564-6758
Authors: 1






Institutions: 1Universidad de Sonora, Hermosillo, Sonora. México
2Universidad Autónoma del Estado de México, Toluca, Estado de México. México
3Centro de Control Total de Calidades S.A. de C.V, México, Distrito Federal. México
4Universidad Autónoma Metropolitana, Iztapalapa, Distrito Federal. México
5Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia, México, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 29
Number: 1
Pages: 31-37
Country: México
Language: Español
Document type: Resúmenes
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Fermentaciones,
Química de alimentos,
Sanidad,
Enzimas,
Fermentación,
Biotecnología,
Microorganismos
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Health,
Enzymes,
Biotechnology,
Microorganisms
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).