Mejoramiento de la calidad de la proteina del sorgo (Sorghum bicolor. L. Moench) mediante un proceso de fermentacion solida



Document title: Mejoramiento de la calidad de la proteina del sorgo (Sorghum bicolor. L. Moench) mediante un proceso de fermentacion solida
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000067700
ISSN: 0564-6758
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Ingeniería de Procesos e Hidráulica, Iztapalapa, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 19
Number: 1
Pages: 22-28
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Fermentaciones,
Química analítica,
Química de alimentos,
Gramíneas,
Sorgo,
Proteínas,
Calidad,
Mejoramiento genético,
Fermentación,
Sorghum bicolor,
Rhizopus oligosporus
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Analytical chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Gramineae,
Sorghum,
Proteins,
Quality,
Genetic improvement,
Sorghum bicolor,
Rhizopus oligosporus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).