La medición de la textura de frutas y verduras. II. Frutas y verduras procesadas por medio de calor



Document title: La medición de la textura de frutas y verduras. II. Frutas y verduras procesadas por medio de calor
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000064970
ISSN: 0564-6758
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Iberoamericana, Departamento de Ciencias de la Nutrición y de los Alimentos, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 19
Number: 2
Pages: 30-32
Country: México
Language: Español
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Analítico
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Textura,
Frutas,
Verduras,
Alimentos procesados,
Organolepsis
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Texture,
Fruits,
Vegetables,
Processed foods,
Organolepsis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).