Influencia de parámetros físico-químicos en la solubilidad del nitrógeno de semilla de amaranto



Document title: Influencia de parámetros físico-químicos en la solubilidad del nitrógeno de semilla de amaranto
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000010682
ISSN: 0564-6758
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Iztapalapa, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 29
Number: 3-4
Pages: 17-27
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Amaranto,
Proteínas,
Solubilidad,
Nitrógeno proteico
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Proteins,
Amaranth,
Solubility,
Protein nitrogen
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).