II Congreso Latinoamericano y del Caribe de Ciencia y Tecnología de Alimentos. Sesión: Procesamiento y estabilidad de frutas conservadas por medio de la tecnología de factores combinados



Document title: II Congreso Latinoamericano y del Caribe de Ciencia y Tecnología de Alimentos. Sesión: Procesamiento y estabilidad de frutas conservadas por medio de la tecnología de factores combinados
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000006984
ISSN: 0564-6758
Year:
Volumen: 28
Number: 2
Pages: 8-10
Country: México
Language: Español
Document type: Resúmenes
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Frutas,
Conservas,
Estabilidad
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fruits,
Preserves,
Stability
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).