II Congreso Latinoamericano y del Caribe de Ciencia y Tecnología de Alimentos. Sesión: Lácteos



Document title: II Congreso Latinoamericano y del Caribe de Ciencia y Tecnología de Alimentos. Sesión: Lácteos
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000006992
ISSN: 0564-6758
Year:
Volumen: 28
Number: 2
Pages: 35-37
Country: México
Language: Español
Document type: Resúmenes
Approach: Descriptivo
Disciplines: Ciencia y tecnología,
Ingeniería,
Química
Keyword: Tecnología,
Equipo y maquinaria,
Química de alimentos,
Equipo,
Lácteos,
Composición química
Keyword: Science and technology,
Engineering,
Chemistry,
Technology,
Equipment and machinery,
Food chemistry,
Equipment,
Dairy products,
Chemical composition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).