Journal: | Tecnología de alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000064951 |
ISSN: | 0564-6758 |
Authors: | Estua C, A1 Jimenez F, M Osnaya S, L Paredes L, L Rojas G, C |
Institutions: | 1Universidad Nacional Autónoma de México, Fac Quimica, Dep Alimentos, México, Distrito Federal. México |
Year: | 1983 |
Season: | Jul-Ago |
Volumen: | 18 |
Number: | 4 |
Pages: | 3-10 |
Country: | México |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química, Biología, Ciencia y tecnología |
Keyword: | Química de alimentos, Angiospermas, Tecnología, México, Cacahuate, Oxidación, Envases, Celofan, Polipropileno, Arachis hypogaea, Evaluación |
Keyword: | Chemistry, Biology, Science and technology, Food chemistry, Angiosperms, Technology, Mexico, Peanut, Oxidation, Containers, Cellophane, Polypropylene, Arachis hypogaea, Evaluation |
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