Evaluacion de la oxidacion de cacahuate tostado frito y salado en diferentes materiales de envase



Document title: Evaluacion de la oxidacion de cacahuate tostado frito y salado en diferentes materiales de envase
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000064951
ISSN: 0564-6758
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Fac Quimica, Dep Alimentos, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 18
Number: 4
Pages: 3-10
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Biología,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Angiospermas,
Tecnología,
México,
Cacahuate,
Oxidación,
Envases,
Celofan,
Polipropileno,
Arachis hypogaea,
Evaluación
Keyword: Chemistry,
Biology,
Science and technology,
Food chemistry,
Angiosperms,
Technology,
Mexico,
Peanut,
Oxidation,
Containers,
Cellophane,
Polypropylene,
Arachis hypogaea,
Evaluation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).