Estudio de la tensión superficial del puré de jitomate y el puré de papaya utilizando el tensiómetro de Du Nouy



Document title: Estudio de la tensión superficial del puré de jitomate y el puré de papaya utilizando el tensiómetro de Du Nouy
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000064968
ISSN: 0564-6758
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 19
Number: 2
Pages: 16-20
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Tensión superficial,
Tomate,
Papaya,
Pure,
Tensiómetros
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Surface tension,
Tomato,
Papaya,
Pulp,
Tensiometers
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).