Estudio de la estabilidad del colorante de remolacha ( beta vulgaris l ) en forma de licor concentrado



Document title: Estudio de la estabilidad del colorante de remolacha ( beta vulgaris l ) en forma de licor concentrado
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000010681
ISSN: 0564-6758
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Investigaciones de la Industria Alimenticia, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 29
Number: 3-4
Pages: 7-16
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fitoquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Licores,
Betabel,
Colorantes,
Estabilidad,
Beta vulgaris,
Almacenamiento
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Beet,
Liquor,
Storage,
Stability,
Food color,
Beta vulgaris
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).