Journal: | Tecnología de alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000067696 |
ISSN: | 0564-6758 |
Authors: | Gutiérrez López, G1 Gutiérrez López, E Jiménez Aparicio, Antonio |
Institutions: | 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México |
Year: | 1983 |
Season: | Mar-Abr |
Volumen: | 18 |
Number: | 2 |
Pages: | 5-9 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química, Biología |
Keyword: | Bioquímica, Química de alimentos, Angiospermas, Carica papaya, Pectina, Poligalacturonasa, Reología, Pulpa, Viscosidad |
Keyword: | Chemistry, Biology, Biochemistry, Food chemistry, Angiosperms, Carica papaya, Pectin, Polygalacturonase, Rheological properties, Pulp, Viscosity |
Document request | |