Journal: | Tecnología de alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000010506 |
ISSN: | 0564-6758 |
Authors: | Campos Montiel, R.G1 Viniegra González, G |
Institutions: | 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Biotecnología, Iztapalapa, Distrito Federal. México |
Year: | 1994 |
Volumen: | 29 |
Number: | 5-6 |
Pages: | 34-41 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Descriptivo, experimental |
Disciplines: | Química, Medicina veterinaria y zootecnia |
Keyword: | Fermentaciones, Nutrición animal, Leche, Nutrición, Rumiantes, Probióticos, Aspergillus oryzae, Saccharomyces cerevisiae |
Keyword: | Chemistry, Veterinary medicine and animal husbandry, Fermentation, Animal nutrition, Milk, Nutrition, Ruminants, Probiotics, Aspergillus oryzae, Saccharomyces cerevisiae |
Document request | |