Determinación de calor específico de pasta y polvo de jitomate



Document title: Determinación de calor específico de pasta y polvo de jitomate
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000055218
ISSN: 0564-6758
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 16
Number: 1
Pages: 12-17
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Calor específico,
Determinación,
Tomate,
Pasta,
Polvo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Determination,
Heat-specific,
Pastes,
Powder,
Tomato
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).