Deshidratación osmótica de hojuelas de mango como pretratamiento al deshidratado con aire caliente



Document title: Deshidratación osmótica de hojuelas de mango como pretratamiento al deshidratado con aire caliente
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000010505
ISSN: 0564-6758
Authors: 1


Institutions: 1Universidad de Sonora, Hermosillo, Sonora. México
2Universidad Autónoma de Chihuahua, Facultad de Ciencias Químicas, Chihuahua. México
3Universidad Autónoma de Sinaloa, Escuela de Ciencias Químico-Biológicas, Culiacán, Sinaloa. México
Year:
Volumen: 29
Number: 5-6
Pages: 27-33
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Frutales,
Química de alimentos,
Mango,
Aire caliente,
Deshidratación,
Solucion osmotica
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Fruit trees,
Food chemistry,
Mango,
Hot air,
Dehydration,
Osmotic solution
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).