Concentrado de remolacha como colorante para yogur de fresa



Document title: Concentrado de remolacha como colorante para yogur de fresa
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000020409
ISSN: 0564-6758
Authors: 1




Institutions: 1Instituto de Investigaciones de la Industria Alimenticia, ; Ctr Nacl Inv Cientificas, Cienfuegos. Cuba
Year:
Volumen: 30
Number: 1
Pages: 7-14
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Yogurt,
Betabel,
Colorantes
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Yogurt,
Red beet,
Food colors
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).