Journal: | Tecnología de alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000007001 |
ISSN: | 0564-6758 |
Authors: | Perez, S1 Vargas, R Pérez, R.M Zavala, M.A Montiel, A.L |
Institutions: | 1Instituto Politécnico Nacional, Esc Sup Ingenieria Quimica Industrias Extractivas, México, Distrito Federal. México |
Year: | 1993 |
Volumen: | 28 |
Number: | 4-6 |
Pages: | 14-19 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Química orgánica, Mucílago, Clavellin, Tencholote, Polisacáridos, Opuntia tunicata, Composición química |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Organic chemistry, Mucilages, Clavellin, Tencholote, Polysaccharides, Opuntia tunicata, Chemical composition |
Document request | |