Journal: | Tecnología de alimentos |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000064963 |
ISSN: | 0564-6758 |
Authors: | Lakshminarayana, S1 Hernández Unzon, H.Y |
Institutions: | 1Universidad Autónoma Metropolitana, Iztapalapa, Distrito Federal. México |
Year: | 1983 |
Season: | Nov-Dic |
Volumen: | 18 |
Number: | 6 |
Pages: | 22-27 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Biología, Química |
Keyword: | Angiospermas, Química de alimentos, Tamarindus indica, Cambios fisiológicos, Cambios químicos, Almacenamiento, Tamaricaceae, Postcosecha, Tamarindo |
Keyword: | Biology, Chemistry, Angiosperms, Food chemistry, Tamarindus indica, Physiological changes, Chemical changes, Storage, Tamaricaceae, Postharvest, Tamarind |
Document request | |