Cambios fisiológicos y químicos en postcosecha en el fruto de tamarindo (Tamarindus indica l.)



Document title: Cambios fisiológicos y químicos en postcosecha en el fruto de tamarindo (Tamarindus indica l.)
Journal: Tecnología de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000064963
ISSN: 0564-6758
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Iztapalapa, Distrito Federal. México
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 18
Number: 6
Pages: 22-27
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Angiospermas,
Química de alimentos,
Tamarindus indica,
Cambios fisiológicos,
Cambios químicos,
Almacenamiento,
Tamaricaceae,
Postcosecha,
Tamarindo
Keyword: Biology,
Chemistry,
Angiosperms,
Food chemistry,
Tamarindus indica,
Physiological changes,
Chemical changes,
Storage,
Tamaricaceae,
Postharvest,
Tamarind
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).