Estudio para la utilizacion del ronco (haemulon spp) en la obtencion de picadillo de pescado



Document title: Estudio para la utilizacion del ronco (haemulon spp) en la obtencion de picadillo de pescado
Journal: Tecnología de alimentos pesqueros
Database: PERIÓDICA
System number: 000080506
ISSN: 0254-9255
Authors: 1

Institutions: 1Ministerio de la Industria Pesquera, Ctr Desarrollo Productos Pesqueros, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ene-Jun
Number: 1
Pages: 22-26
Country: Perú
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química de alimentos,
Pesca,
Productos,
Picadillo,
Enlatado,
Haemulon,
Pomadasyidae
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Food chemistry,
Fisheries,
Products,
Fishing,
Minced,
Canning,
Haemulon,
Pomadasyidae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).