Importancia de la sanidad en los alimentos producidos en explotaciones piscicolas



Document title: Importancia de la sanidad en los alimentos producidos en explotaciones piscicolas
Journal: Seminario sobre Inspección, Control y Tecnología de la Pesca
Database: PERIÓDICA
System number: 000099904
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia, México, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: VMay
Number: 2
Pages: 57-65
Country: México
Language: Español
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Biología,
Química
Keyword: Pesca,
Peces,
Química de alimentos,
Ingeniería ambiental,
Salud pública,
Alimentos,
Higiene,
Control de calidad
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Biology,
Chemistry,
Fisheries,
Fish,
Food chemistry,
Foods,
Hygiene,
Quality control,
Environmental engineering,
Public health
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).