Coeficiente de digestibilidade aparente da torta de dende e do farelo de coco em pacu (Piaractus messopotamicus)



Document title: Coeficiente de digestibilidade aparente da torta de dende e do farelo de coco em pacu (Piaractus messopotamicus)
Journal: Revista UNIMAR. Ciencias agrarias
Database: PERIÓDICA
System number: 000135907
ISSN: 0100-9354
Authors: 1



Institutions: 1Universidade do Amazonas, Departamento de Ciencias Agrarias, Manaus, Amazonas. Brasil
2Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Faculdade de Medicina Veterinaria e Zootecnia, Botucatu, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Sep
Volumen: 19
Number: 3
Pages: 897-903
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Biología
Keyword: Fisiología animal,
Peces,
Cultivo de peces,
Experimentos de alimentación,
Digestibilidad,
Salvado de coco,
Piaractus mesopotamicus
Keyword: Biology,
Animal physiology,
Fish,
Fish culture,
Feeding experiments,
Digestibility,
Coconut bran,
Piaractus mesopotamicus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).