Staphylococcus aureus en queso blanco fresco y su relación con diferentes microorganismos indicadores de calidad sanitaria



Document title: Staphylococcus aureus en queso blanco fresco y su relación con diferentes microorganismos indicadores de calidad sanitaria
Journal: Revista salud pública y nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000203466
ISSN: 1870-0160
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Los Andes, Facultad de Farmacia, Mérida. Venezuela
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 2
Number: 3
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Medicina
Keyword: Salud pública,
Toxicología,
Staphylococcus aureus,
Queso,
Calidad,
Enterotoxinas
Keyword: Medicine,
Public health,
Toxicology,
Staphylococcus aureus,
Cheese,
Quality,
Enterotoxins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).