Secado de alimentos mientras prevalece la estructura del tejido celular



Document title: Secado de alimentos mientras prevalece la estructura del tejido celular
Journal: Revista latinoamericana de ingeniería química y química aplicada
Database: PERIÓDICA
System number: 000068645
ISSN: 0325-0474
Year:
Volumen: 15
Number: 1
Pages: 77-106
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Experimental, teórico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Tejido celular,
Secado,
Estructura
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cellular tissue,
Drying,
Structure
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).