Journal: | Revista do Instituto Adolfo Lutz |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000241338 |
ISSN: | 0073-9855 |
Authors: | Jakabi, Miyoko1 Gelli, Duma Scala Ristori, Christiane Asturiano Paula, Ana Maria Ramalho de Sakuma, Harumi Lopes, Giselle Ibette S Lopez Fernandes, Sueli A Luchesi, Renata B |
Institutions: | 1Instituto Adolfo Lutz, Sao Paulo. Brasil |
Year: | 2004 |
Season: | Jul-Dic |
Volumen: | 63 |
Number: | 2 |
Pages: | 238-242 |
Country: | Brasil |
Language: | Inglés |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, aplicado |
Disciplines: | Química, Biología |
Keyword: | Química de alimentos, Parasitología, Contaminación, Salmonella, Escherichia coli, Carne, Brasil, Congelación, Resistencia |
Keyword: | Chemistry, Biology, Food chemistry, Parasitology, Salmonella, Escherichia coli, Brazil, Meat, Freezing, Resistance |
Document request | |