Trigo: cambios en las proteinas de la harina durante el mezclado. Resultados por filtración en gel



Document title: Trigo: cambios en las proteinas de la harina durante el mezclado. Resultados por filtración en gel
Journal: Revista de la Sociedad Química de México
Database: PERIÓDICA
System number: 000041374
ISSN: 0583-7693
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 26
Number: 5
Pages: 215-220
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Química industrial,
Química orgánica,
Cromatografía,
Gel,
Harina,
Proteínas,
Trigo
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Organic chemistry,
Chromatography,
Flour,
Gel,
Proteins,
Wheat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).