Aporte de estudiantes de tecnología de alimentos para un manual de calidad en la producción de pulpa de frutas



Document title: Aporte de estudiantes de tecnología de alimentos para un manual de calidad en la producción de pulpa de frutas
Journal: Revista de la Facultad de Farmacia de la Universidad de Los Andes
Database: PERIÓDICA
System number: 000195539
ISSN: 0543-517X
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Los Andes, Facultad de Farmacia, Mérida. Venezuela
Year:
Number: 43
Pages: 19-24
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Teórico
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología,
Buenas prácticas,
Manual de calidad,
Estudiantes,
Venezuela,
Frutas,
Aseguramiento de calidad,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Science and technology,
Food chemistry,
Technology,
Good manufacturing practices,
Quality manual,
Students,
Venezuela,
Fruits,
Quality assurance,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).