Estudio de los cambios en los constituyentes volatiles del aroma de naranja dulce en el jugo concentrado por efecto de la temperatura de almacenaje



Document title: Estudio de los cambios en los constituyentes volatiles del aroma de naranja dulce en el jugo concentrado por efecto de la temperatura de almacenaje
Journal: Revista de ciencias químicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000078307
ISSN: 0252-0525
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 14
Number: 2
Pages: 381-390
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Economía
Keyword: Fitoquímica,
Química de alimentos,
Economía agrícola,
Volatiles-constituyentes,
Aroma,
Naranja,
Jugos,
Temperatura,
Almacenamiento
Keyword: Chemistry,
Economics,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Agricultural economics,
Volatile constituents,
Aroma,
Orange,
Juices,
Temperature,
Storage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).