Variaciones en la calidad de las cremas durante el proceso tecnologico de produccion de mantequilla. I. Influencia del regimen de pasteurizacion



Document title: Variaciones en la calidad de las cremas durante el proceso tecnologico de produccion de mantequilla. I. Influencia del regimen de pasteurizacion
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000084254
ISSN: 0258-6002
Authors: 1


Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Tecnologia Lactea, La Habana. Cuba
Year:
Season: Abr
Volumen: 16
Number: 1
Pages: 25-29
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Cremas,
Mantequilla,
Producción,
Pasteurización,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Cream,
Butter,
Production,
Pasteurization,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).