Efecto de la temperatura y concentraciones de alcohol y glucosa en la resistencia alcoholica de levaduras



Document title: Efecto de la temperatura y concentraciones de alcohol y glucosa en la resistencia alcoholica de levaduras
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000040871
ISSN: 0258-6002
Authors: 1

Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Genetica Molecular, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul
Volumen: 14
Number: 1
Pages: 27-34
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Hongos,
Bioquímica,
Fermentaciones,
Alcohol,
Glucosa,
Levaduras,
Resistencia,
Temperatura
Keyword: Biology,
Chemistry,
Fungi,
Biochemistry,
Fermentation,
Alcohol,
Glucose,
Resistance,
Temperature,
Yeasts
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).