Algunas caracteristicas fisicas y quimicas de la leche fresca. Termoestabilidad de la leche



Document title: Algunas caracteristicas fisicas y quimicas de la leche fresca. Termoestabilidad de la leche
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000061118
ISSN: 0258-6002
Authors: 1



Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Tecnologia Lactea, La Habana. Cuba
Year:
Season: Dic
Volumen: 15
Number: 2
Pages: 221-226
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Cuba,
Leche,
Temperatura,
Estabilidad,
Análisis químico,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Cuba,
Milk,
Temperature,
Stability,
Chemical analysis,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).