Estudio de la modificación vía enzimática de almidón de yuca para la obtención de maltodextrinas



Document title: Estudio de la modificación vía enzimática de almidón de yuca para la obtención de maltodextrinas
Journal: Revista colombiana de biotecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000214004
ISSN: 0123-3475
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de Colombia, Departamento de Ingeniería Química, Bogotá. Colombia
Year:
Season: Jul
Volumen: 4
Number: 1
Pages: 79-88
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Biología
Keyword: Angiospermas,
Biotecnología,
Maltodextrinas,
Enzimas,
Hidrólisis,
Yuca,
Bacillus licheniformis,
Amilasa-alfa
Keyword: Biology,
Angiosperms,
Maltodextrins,
Enzymes,
Hydrolysis,
Cassava,
Bacillus licheniformis,
Alpha-amylase
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).