Selección de un medio de cultivo para aislamiento de una bacteria aislada del kefir



Document title: Selección de un medio de cultivo para aislamiento de una bacteria aislada del kefir
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251440
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
2Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Ingeniería Agroindustrial, Chapingo, Estado de México. México
3Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Fitotecnia, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 159-160
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Biotecnología,
Lactobacillus,
Lácteos,
Kefir
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Bacteria,
Lactobacillus,
Dairy products,
Kefir
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).