Recepción de dulzura en yogur natural edulcorado con neotame



Document title: Recepción de dulzura en yogur natural edulcorado con neotame
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251934
ISSN: 0186-3231
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 137-140
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Yogurt,
Edulcorantes,
Neotame
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Yogurt,
Sweetening agents,
Neotame
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).