Producción artesanal del mezcal en la región de Valles Centrales, Oaxaca



Document title: Producción artesanal del mezcal en la región de Valles Centrales, Oaxaca
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000238611
ISSN: 0186-3231
Authors: 1



2
Institutions: 1Colegio de Postgraduados, Puebla. México
2Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Oaxaca. México
Year:
Volumen: 4
Number: 2
Pages: 109-111
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Economía
Keyword: Química de alimentos,
Economía agrícola,
Mezcal,
Agave,
Agroindustria,
Oaxaca,
México
Keyword: Chemistry,
Economics,
Food chemistry,
Agricultural economics,
Mezcal,
Agave,
Oaxaca,
Agroindustry,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).