Obtención y caracterización de almidones pre-gelatinizados de yuca (Manihot esculenta Crantz) y de jícama (Pachyrhizus erosus) mediante efecto Joule



Document title: Obtención y caracterización de almidones pre-gelatinizados de yuca (Manihot esculenta Crantz) y de jícama (Pachyrhizus erosus) mediante efecto Joule
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251435
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Ingeniería Agroindustrial, Chapingo, Estado de México. México
2Instituto Politécnico Nacional, Centro de Investigación y de Estudios Avanzados, Querétaro. México
3Universidad Autónoma de Sinaloa, Culiacán, Sinaloa. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 151-154
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química industrial,
Química orgánica,
Biotecnología,
Almidón,
Yuca,
Manihot esculenta,
Jícama,
Pachyrhizus erosus
Keyword: Chemistry,
Industrial chemistry,
Organic chemistry,
Starch,
Cassava,
Manihot esculenta,
Pachyrhizus erosus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).