Importacia de la calidad y la inocuidad agroalimentaria



Document title: Importacia de la calidad y la inocuidad agroalimentaria
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251584
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Texas A&M University, College Station, Texas. Estados Unidos de América
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 35-40
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Salud pública,
Química de alimentos,
Alimentos,
Seguridad alimentaria
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Public health,
Food chemistry,
Foods,
Food safety
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).