Identificación de los puntos de control en una procesadora de lácteos



Document title: Identificación de los puntos de control en una procesadora de lácteos
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251926
ISSN: 0186-3231
Authors: 1


Institutions: 1Universidad de Guadalajara, Centro Universitario de los Altos, Tepatitlán, Jalisco. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 125-127
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Administración y contaduría,
Ingeniería
Keyword: Dirección y control,
Planeación,
Ingeniería de control,
Industria,
Lácteos,
Control,
Producción
Keyword: Management and accounting,
Engineering,
Management,
Planning,
Control engineering,
Industry,
Control,
Dairy products,
Production
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).