Evaluación de aditivos en tortillas de harina de trigo de temporal (Triticum aestivum L.)



Document title: Evaluación de aditivos en tortillas de harina de trigo de temporal (Triticum aestivum L.)
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251343
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
2


Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Ingeniería Agroindustrial, Chapingo, Estado de México. México
2Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, México, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 59-62
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Biotecnología,
Aditivos,
Tortilla de trigo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Additives,
Wheat tortilla
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).