Estudio de los factores que influyen en la separación de fases en un jugo de frutas con yogurt



Document title: Estudio de los factores que influyen en la separación de fases en un jugo de frutas con yogurt
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251340
ISSN: 0186-3231
Authors: 1



2
Institutions: 1Universidad Autónoma de Querétaro, Facultad de Ingeniería, Querétaro. México
2I & D Gerber-Novartis, México, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 53-57
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Biotecnología,
Yogurt,
Frutas,
Homogenización
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Yogurt,
Fruits,
Homogenization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).