Elementos por considerar en el proceso de verificación de la calidad e inocuidad de la leche orgánica



Document title: Elementos por considerar en el proceso de verificación de la calidad e inocuidad de la leche orgánica
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251918
ISSN: 0186-3231
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Xochimilco, Distrito Federal. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 117-120
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química de alimentos,
Bovinos,
Leche,
Seguridad alimentaria,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Food chemistry,
Bovines,
Milk,
Food safety,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).