El sistema HACCP: una herramienta para alcanzar la inocuidad alimentaria



Document title: El sistema HACCP: una herramienta para alcanzar la inocuidad alimentaria
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251915
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 111-115
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología,
Seguridad alimentaria,
Alimentos,
Industria,
Control
Keyword: Chemistry,
Science and technology,
Food chemistry,
Technology,
Food safety,
Foods,
Industry,
Control
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).