Efecto de la variación de condiciones de secado en plátano deshidratado



Document title: Efecto de la variación de condiciones de secado en plátano deshidratado
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251339
ISSN: 0186-3231
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro Interdisciplinario de Investigación para el Desarrollo Integral Regional, Santa Cruz Xoxocotlán, Oaxaca. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 49-52
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Frutales,
Plátano,
Musa,
Deshidratación
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Fruit trees,
Banana,
Musa,
Dehydration
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).