Desarrollo de un método para la elaboración de una bebida saborizada con fruta a partir de suero de leche



Document title: Desarrollo de un método para la elaboración de una bebida saborizada con fruta a partir de suero de leche
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251325
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
1
Institutions: 1Universidad de Guadalajara, Centro Universitario de los Altos, Tepatitlán, Jalisco. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1-2
Pages: 23-25
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Biotecnología,
Suero de leche,
Bebidas,
Saborizantes
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Milk whey,
Beverages,
Flavors
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).