Desarrollo de recubrimientos comestibles formulados con goma de mezquite y cera de candelilla para la conservación de frutas



Document title: Desarrollo de recubrimientos comestibles formulados con goma de mezquite y cera de candelilla para la conservación de frutas
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000254831
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Biotecnología, Iztapalapa, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Dic
Volumen: 7
Number: 1-2
Pages: 5-9
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Frutales,
Biotecnología,
Películas comestibles,
Ceras vegetales,
Conservación de frutos
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Fruit trees,
Edible films,
Vegetable waxes,
Fruit preservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).