Características físicas y químicas de la leche de cabra producida en la región central de México



Document title: Características físicas y químicas de la leche de cabra producida en la región central de México
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251895
ISSN: 0186-3231
Authors: 1


2
3


Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Xochimilco, Distrito Federal. México
2Secretaría de Agricultura, Ganadería, Desarrollo Rural, Pesca y Alimentación, Guanajuato. México
3Universidad Autónoma de Tlaxcala, Departamento de Agrobiología, Tlaxcala. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 85-87
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Química
Keyword: Ovinos y caprinos,
Zootecnia,
Química de alimentos,
Leche,
Cabras,
Calidad,
México
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Chemistry,
Animal husbandry,
Sheep and goats,
Food chemistry,
Goats,
Milk,
Mexico,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).