Indicadores de contaminación y su relación con la presencia de Escherichia coli en alimentos listos para consumo



Document title: Indicadores de contaminación y su relación con la presencia de Escherichia coli en alimentos listos para consumo
Journal: Revista argentina de microbiología
Database: PERIÓDICA
System number: 000207276
ISSN: 0325-7541
Authors: 1
1
Institutions: 1Universidad Nacional de Córdoba, Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales, Córdoba. Argentina
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 35
Number: 2
Pages: 86-90
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Microbiología,
Contaminación microbiana,
Comida rápida,
Bioindicadores,
Escherichia coli
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Microbiology,
Microbial pollution,
Fast food,
Bioindicators,
Escherichia coli
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).