Evaluacion del extracto libre de nitrogeno en diferentes alimentos



Document title: Evaluacion del extracto libre de nitrogeno en diferentes alimentos
Journal: Química : actualidad y futuro
Database: PERIÓDICA
System number: 000128378
ISSN: 0121-3644
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional de Colombia, Medellín, Antioquia. Colombia
Year:
Season: Nov-Abr
Volumen: 1
Number: 2
Pages: 102-107
Country: Colombia
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Bioquímica,
Nutrición animal,
Nitrógeno,
Alimentos,
Almidón,
Weende-analisis,
Van soest-analisis
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Biochemistry,
Animal nutrition,
Nitrogen,
Foods,
Starch,
Weende analysis,
Van soest analysis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).