Calidad sensorial de la merluza (merluccius hubbsi) fresca y congelada



Document title: Calidad sensorial de la merluza (merluccius hubbsi) fresca y congelada
Journal: Publicaciones de la Comisión Técnica Mixta del Frente Marítimo
Database: PERIÓDICA
System number: 000130975
ISSN: 0259-1243
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Pesca, Montevideo. Uruguay
Year:
Season: Feb
Number: 2
Pages: 37-42
Country: Internacional
Document type: Reporte técnico
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Biología,
Química
Keyword: Pesca,
Biología acuática,
Peces,
Química de alimentos,
Uruguay,
Océano Atlántico,
Argentina,
Calidad,
Textura,
Filetes,
Organolepsis,
Merluccius hubbsi,
Merluccidae
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Biology,
Chemistry,
Fisheries,
Aquatic biology,
Fish,
Food chemistry,
Uruguay,
Atlantic Ocean,
Argentina,
Quality,
Texture,
Fillets,
Organolepsis,
Merluccius hubbsi,
Merluccidae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).