Variación en las frecuencias del alelo 5+10 (GLU D1) en trigo (Triticum aestivum L.) y su relación con la mejora de la calidad



Document title: Variación en las frecuencias del alelo 5+10 (GLU D1) en trigo (Triticum aestivum L.) y su relación con la mejora de la calidad
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000132076
ISSN: 0187-8492
Institutions: 1Universidad Nacional de Córdoba, Facultad de Ciencias Agropecuarias, Córdoba. Argentina
Year:
Season: May
Volumen: 45
Number: 535
Pages: 57-68
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Gramíneas,
Trigo,
Calidad
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Gramineae,
Wheat,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).