Efecto del uso de diferentes tipos de harinas, grasas, grosores de lamina y tiempos de reposo sobre la calidad de un pan dulce elaborado con pasta hojaldrada



Document title: Efecto del uso de diferentes tipos de harinas, grasas, grosores de lamina y tiempos de reposo sobre la calidad de un pan dulce elaborado con pasta hojaldrada
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000139482
ISSN: 0187-8492
Authors: 1



Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep
Volumen: 43
Number: 515
Pages: 16+-16+
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Pan,
Grasa,
Harina,
Pasta hojaldrada
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fat,
Flour,
Bread,
Puff paste
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).