Cereales y sus derivados. El pan, alimento cotidiano



Document title: Cereales y sus derivados. El pan, alimento cotidiano
Journal: Pan
Database: PERIÓDICA
System number: 000008092
ISSN: 0187-8492
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos, Durango. México
Year:
Season: Feb
Volumen: 42
Number: 496
Pages: 23-24
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Arte
Keyword: Química de alimentos,
Artesanías,
Pan,
Alimentos,
Elaboración,
Valor nutritivo
Keyword: Chemistry,
Arts,
Food chemistry,
Handicrafts,
Foods,
Bread,
Elaboration,
Nutritive value
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).