Capacidad antioxidante (ORAC FL) de pulpas de frutos congelados



Document title: Capacidad antioxidante (ORAC FL) de pulpas de frutos congelados
Journal: Nutrire
Database: PERIÓDICA
System number: 000265552
ISSN: 1519-8928
Authors: 1
2

3
Institutions: 1Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciencias Agrarias, Florianopolis, Santa Catarina. Brasil
2Universidad de Sevilla, Facultad de Farmacia, Sevilla. España
3Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciencias Agrarias, Florianopolis, Santa Catarina. Brasil
Year:
Season: Abr
Volumen: 31
Number: 1
Pages: 53-64
Country: Brasil
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Fitoquímica,
Química de alimentos,
Frutales,
Pulpa,
Frutos,
Congelación,
Antioxidantes
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Fruit trees,
Pulp,
Fruits,
Freezing,
Antioxidants
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).